Sidor

onsdag 4 november 2015

Härliga Silves

Vi åkte från Porto Covo till Sines för att köpa ett internetsimkort. Vi köpte ett simkort från Meo. Simkortet kostade 9,99€ och 15gb i 15 dgr kostade 15€. Har funkat perfekt!
Vi passade också på att fylla vår nya fasta gasoltank på en Gpl-station.
Åkte sen syd på igen till Carrapateria beach. Fin plats vid stranden, ingen service. Men tyvärr så började det ösregna, hela natten. Så nästa dag bestämde vi att dra vidare. Åkte då till Silves den 24 okt. Först stod vi på "friheten", gratis ställplats vid badet. Där träffade vi vänner, Maria o Jyrki. Vi hade några trevliga spelkvällar.
Sen åkte vi till "bekvämligheten", en ställplats som kostar 5€, som också ligger i Silves. Där har de all service, inkl dusch för 0,50€ och wifi. Så det blev både en härlig dusch och vi körde några tvättmaskiner, för det var kris i kalsongskåpet. Stannade här i 3 nätter.
Träffade både gamla och nya vänner. Hade några trevliga dagar tillsammans.
Vi var ute en kväll med vänner från ställplatsen Lena och Stefan på restaurang i Silves där blev vi serverade en tre rätters meny inkl vin kaffe och portvin för 7,50 € smakade bra.
Sen bakade Inger en LCHF tårta, som hon bjöd hela gänget på. Det smakade gott.
Vi gick flera gånger förbi barberaren i Silves. Han hade siesta hela tiden, oj va gott han sov! Så jag får nog fortsätta med att klippa Peter.


Inga kommentarer: