Sidor

fredag 29 november 2019

Igår kom vi till Spanien och idag Ronda


Vi lämnade Silves för ett tag sen. Kört runt lite, till Loule, Faro, Quarteira, Manta Rota och sist Vila Real. Igår körde vi in i Spanien och stannade i La Puebla de Cazalla. Tog en promenad i staden, det var en rejäl backe upp till centrum. Lite tråkig väg från Sevilla och hit.
Så imorse bestämde vi att se lite mer vyer mm. Åkte då nästan rakt söderut till Ronda. Fantastiskt vackra vyer hela vägen. Det var 5 år sen vi var här förra gången.
När vi kom fram blev det en rejäl cykeltur, ner från byn, branta backar och sen runt en del av staden nere i dalen. Sen skulle man upp igen, puh! Då var det dax för god lunch o dryck, det var vi värda, mums!

Ställplats Ronda: 10e, el 4e. Markerade platser, tömning o vatten. Men ligger precis bredvid en stor väg, får se om det blir störande inatt. Ca 2,4 km till den vackra bron.
Koordinater: N 36.751960, W 5.147945

Ställplats La Puebla de Cazalla: Ny ställplats, allt gratis, el, vatten, tömning, varma duschar o toa. Vid varje plats fanns elskåp, tömning o vatten. Helt fantastiskt o helt gratis.
Koordinater: N 37.224801, W 5.304824




1 kommentar:

Unknown sa...

Kul att följa er på resan, och så bra att ni skriver ut koordinater och kommentarer om ställplatser! Vår husbil står fortfarande i garage, men snart bär det av neråt, ska bli spännande!
Hälsningar från Mia bagare m man och hund