Sidor

fredag 11 november 2016

Restaurang Grisen vid Barragem de Monte da Rocha

Idag åkte vi (3 bilar) ca 4 mil norr på, till ytterligare en damm. Precis vid dammen ligger en restaurang "Grisen", som är känd för sitt fläskkött (från svarta grisar). En mycket enkel restaurang. Vi beställde mat till kl 16.00. Fick grillat fläskkött, hemgjorda pommes frites, sallad, vin och öl. Smakade jättegott, oj va mätta vi blev. Sen spelade vi sifferkubb och senare lite sequense o one card!
Lägger med ett foto från badbasänger i dammen som vi lämnade.
Ställplats: det är en parkering(stor grusplan) vid restaurangen och dammen. Finns ingen service, förutom soptunnor. Ok för en natt och besök på restaurangen.
Koordinater: N 37.72805° W 8.29555°

5 kommentarer:

Lennart Ny sa...

Ser gott ut. Själva är vi i Sagres och idag lite gråmulet.
Ha det bra vi hörs.
Margareta o Lennart.

Lennart Ny sa...

Ser gott ut. Själva är vi i Sagres och har just nu lite gråmulet väder.
Vi vill samtidigt tack för alla tips som vi fick av er.
Kram
Margareta och Lennart.

Lennart Ny sa...

Ser gott ut. Själva är vi i Sagres och idag lite gråmulet.
Ha det bra vi hörs.
Margareta o Lennart.

helena sa...

Vi har brukat äta piri piri kyckling som Maria lagat. I höstas (ett år sedan) var vi där sist, såg inte Manuel. Då kunde man inte stå där. Enl Maria ringer campingägaren till campingen intill polisen och de kommer och kör bort folket som står där. Visste ni att barens inredning är transporterat från Finland av finska caravanare, folk som har jobbat där då dammen byggdes?

Marie o Peter sa...

Hej Helena, vi har inte hört att man blivit bortkörd. Men nu kunde vi stå där. Vi har hört att baren byggdes för arbetare vid dammbygget. Inressant att de transporterat det enda från Finland, hade jag ingen aning om. Tack för lite intressant info!